Klik hier om terug te gaan naar de website
 FUNHOUSEBAND.NL
 WELKOM IN HET FUNHOUSE GASTENBOEK

Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 1 van 6 (106 berichten)
 
Volgende Pagina ->
Naam : Ingrid Verzijden-Borgmann
Datum : 26-07-2016 om 16:17

We wilden op onze bruiloft een dansfeest. Nou, dat is gelukt, wat een topfeest hebben jullie ervan gebouwd. Na de korte pauzes was de dansvloer iedere keer meteen weer vol! We hebben samen met onze gasten erg genoten. Bedankt voor de goede samenwerking en het mooie samenspel tijdens de openingsdans.
Naam : Ilse & Pieter
Datum : 29-06-2014 om 23:13

Funhouse heeft bij ons een verpletterend optreden neergezet tijdens ons bruiloftsfeest. Vanaf minuut 1 heeft de dansvloer volgestaan en hebben jullie er een geweldig feest van gemaakt, met een super leuke afwisseling tussen hedendaagse popnummers in een eigen jasje en golden oldies uit de funk, pop, soul wereld! Ook in de voorbereiding waren jullie behulpzaam, fijn in communicatie en professioneel. Nogmaals hartelijk dank voor jullie super performance op ons super gave feest! Hopelijk tot ziens!
Naam : Laureen
E-mail : E-mail me
Datum : 17-06-2014 om 09:05

Heerlijk genoten van jullie geweldige optreden tijdens ons afdelingsfeest KJPP! Bedankt voor jullie muzikale intermezzo's bij onze presentaties. Ik hoop jullie zeker nog ergens weer te zien. Het is echt een feestje als jullie er zijn.
Naam : Curtis Frenkle
Datum : 03-12-2013 om 23:02

Really amazed by you guys performing on my girlfriend's party.Absolutely fantastic.You don't see that very often even by us in L.A.What a band!! wow
I will try to get you guys over here..

Curtis
(guy with the white suit ;-)
Naam : Irma & Gerard
Datum : 21-10-2013 om 21:51

Funhouse bedankt !

Mede dankzij jullie fantastisch optreden een onvergetelijk feest gehad. Ook van onze gasten hebben we al veel complimenten gehad voor jullie muziek en beleving.
Nogmaals bedankt.
Naam : Yuri & Claudia Kiontke
E-mail : E-mail me
Datum : 18-06-2013 om 08:26

Beste Funhouse-leden,

Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor het spetterende optreden op onze bruiloft op 25 mei jl. Mede dankzij jullie was de dansvloer heel de avond gevuld. We hebben ook alleen maar positieve reacties over jullie optreden gehad. Alle 200 man hebben zich kostleijk vermaakt. TOP!!
Naam : Jo Schoenmaker
Datum : 10-06-2013 om 11:24

Wat een waanzinnig goeie en professionele band zijn jullie toch! Alweer hebben wij genoten van jullie optreden en de reacties zijn louter positief. Wat bijzonder gaaf (als organisator) om te zien en merken hoe goed jullie de sfeer aanvoelen, daar jullie playlist op aanpassen en het initiatief nemen.
Een goeie band is een basisvoorwaarde voor elke geslaagde feestavond. Prettig dat dit bij jullie in goede handen is.
Jullie hebben niet alleen iedereen (!) op de dansvloer gekregen, maar ook zeer positief bijgedragen aan de sfeer en de feestvreugde.
Nogmaals bedankt voor een spetterende avond,

Jo Schoenmaker
Ladys Night Rotary Alphen-Woubrugge op 8 juni 2013 bij Alfred's Dinner te Alphen aan den Rijn.
Naam : Geuko en Hanny
Datum : 03-06-2013 om 20:46

Hey Funhouse,

We willen jullie nog bedanken voor jullie optreden tijdens onze bruiloft op 11 mei. We hebben een super feest gehad, mede dankzij jullie! De sfeer zat er goed in en er werd goed gedanst, we hebben veel complimenten over jullie gehad.

Bedankt voor de mooie avond!
Naam : Geert Kimpen
Website : Mijn Homepage
Datum : 08-01-2013 om 16:19

Onze Schrijfweek viel tijdens Oud en Nieuw, dus wilden we onze 42 schrijvers en hun partners verrassen met een spetterend feest. Zo kwamen we bij Funhouse terecht. In alle opzichten een schot in de roos. Niet alleen in de voorbespreking waarbij we zeer zorgvuldig met elkaar konden overleggen over onze wensen, maar vooral natuurlijk door hun weergaloze optreden. Het was een grootse band voor een intiem gezelschap op een bijzondere avond. Vanaf de eerste noten stond onze dansvloer vol, en dat ging zo door tot ver in het nieuwe jaar. Dat de bandleden bovendien ook nog eens heel sympathiek, bescheiden, en welwillend zijn , is alleen maar een aangename bonus. Wij zelf, en al onze gasten, waren diep onder de indruk van jullie optreden, waarvoor dank!

Webmaster Commentaar:
Geert en Christine, bedankt voor jullie lovende woorden en jullie te gekke feestOok wij vonden het een eer om voor zo'n leuk gezelschap te mogen spelen en houden ons graag anbevolen voor een volgend feest!


Naam : Richard en Hiske
Datum : 07-12-2012 om 15:08

Beste bandleden van funhouse,

Via deze weg willen wij jullie graag nog even hartelijk bedanken voor ons super geslaagd huwelijksfeest van 12 Oktober j.l. Jullie hebben ons en de gasten een onvergetelijke avond bezorgt, met de hele tijd door goede muziek en een volle dansvloer. Nogmaals dank en wie weet tot ziens, groeten vanuit Drenthe!! Groetjes Richard en Hiske.
Naam : Yvonnen & Reinier
E-mail : E-mail me
Datum : 11-06-2012 om 22:05

Beste Koert,

We hebben een geweldige dag gehad en een waanzinnig feest!!!! Bedankt voor jullie bijdrage hieraan. Van de gasten hebben we veel positieve reacties gekregen over jullie als band, dus die wil ik jullie nog meegeven.

Groeten,
Yvonne en Reinier

Bruiloft 11-5-2012
Naam : Ric Maandag
E-mail : E-mail me
Datum : 22-04-2012 om 13:58

Hoi Funhouse, mede door jullie fantastisch optreden, was het een zeer geslaagd feest in het Vaantje. De dansvloer was continue bezet. Ik heb alleen maar goede, positieve reacties gehoord. Als ik ooit trouw, dan weet mijn broer waar ik jullie kan vinden..... Nog de groeten van mijn moeder en zusje. Veel plezier vanmiddag in Rotterdam. Groeten uit Brabant. Ric (broer van Peter).
Naam :
Datum : 22-04-2012 om 00:40

Dank voor jullie fantastische optreden tijdens ons huwelijksfeest in Reeuwijk op vrijdag 20 april 2012.
Wij en onze gasten hebben enorm genoten
Naam : Jan & Inge
Datum : 22-10-2011 om 13:56

Zaterdag 8 oktober hebben (o.a.) Funhouse ons (2e) huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt. Goede muziek, beleving, passie, flexibiliteit (optreden CC Campbell), etc.

Meer dan een aanbeveling!! Een echte aanrader!!

Jan & Inge
Naam : Brian en Corinne
Datum : 31-07-2011 om 22:53

Ontzettend bedankt Funhouse ! We hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad op 24 juni, en dat is voor een groot deel aan jullie te danken.
De dansvloer was lekker vol en van veel mensen hebben we complimenten gehad over de muziek. De 'Loveboat' heeft zelden zo geswingd'.

Voor iedereen die twijfelt: je kan niet misgaan met Funhouse.
Naam : De Vreese Patric
Datum : 13-07-2011 om 08:44

Heb jullie gisteren aan het werk gezien in Olsene(B) op Hoeverock.
Steengoeie band , heb me goed geamuseerd.
Vind de zangeres top !
Groetjes en misschien tot nog eens ?
Naam : Wesley Kolsteeg
Datum : 03-07-2011 om 22:24

Het is heel simpel.
Funhouse maakt je feest compleet!!!

Onze bruiloft op 2 juni was een geweldige dag met een spetterend feest als afsluiting! En daar hebben we Funhouse voor te danken. Ze waren geweldig!

Nogmaals onwijs bedankt!!
Hopelijk zien/horen we jullie snel weer ergens spelen...
Groet!

Webmaster Commentaar:
Thanks Wesley,een te gek feest was het zeker! Hoe was jullie trip naar de States?


Naam : Carina en Floor
Datum : 11-06-2011 om 16:23

Fantastisch! De nummers vaak nog beter dan het origineel! Het was dringen op de dansvloer en zelfs mensen die ik nog nooit had zien dansen, swingden als 'dancing queens'. Veel dank, jullie optreden was super. We hebben genoten!
Naam : Peter & Sindy
Datum : 01-06-2011 om 09:34

Nogmaals bedankt Funhouse,
Wat een geweldige band zijn jullie!!!!!!!
Het optreden van Funhouse was de parel op de kroon.
Ik heb van al mijn gasten vernomen dat ze de band geweldig vonden.
Ik draag jullie voor aan vrienden die ook gaan trouwen.

Gr. Peter&Sindy
Naam : Heidie..
Datum : 07-01-2011 om 02:09

..wat heb ik mij vermaakt vanavond zeg...!..alleen die saxofonist, heeft hij soms zijn haar eraf en is ie afgevallen?!
..of ist een ander..??...zag die vorige, die dikke met dat lange haar hier...
dank nog daarvoor..!!
..was toch wel een saxofonist??
Groetjes!
Heidie...
 
  pagina 1 van 6 (106 berichten) Volgende Pagina ->


Beheerder

Powered by phpGB © 2004-2006 phpGB Correct CSS! Valid HTML 4.01!